Volg
ons op
toggle menu

Nieuw: Health Lab

Voor het eerst tijdens Rokjesdagloop opent het ‘Health Lab’ zijn deuren. De naam zegt het al: hier wordt een gezonder leven gebrouwen. Brain-Fit en de Op Gezonde Tour Ambassadeurs geven acte de presence tijdens de eerste editie. Graag stellen we ze aan je voor….

Brain-Fit
Wij staan niet altijd stil bij de invloed die de hersenen hebben op de vitaliteit van onze lichaam en geest. Het is ook enorm ingewikkeld en complex als je bedenkt bij wat voor systemen onze bovenkamer allemaal betrokken is. Belangrijk is dat onze hersenen in balans zijn.

Brain-Fit biedt met complementaire methodieken neurofeedback training (Neuroptimal) en neuro-brain balance test (PNEI) een unieke, krachtige breintraining om dit te kunnen bereiken. De training geeft het brein meer veerkracht en flexibiliteit en leert zo de hersenen optimaal te functioneren. Een veilige, plezierige methode voor persoonlijke verandering.

Ook nieuwsgierig of neurofeedback van Brain-Fit iets voor jou kan betekenen? Dan is dit je kans… Brain-Fit is zondag 2 april namelijk aanwezig in ons Health Lab, in Eetcafé Oerknal. En daar kun je tussen 11.00 en 16.00 uur een gratis proefsessie Neurofeedback volgen.

Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een proefsessie duurt 30 minuten. Reserveer een plek via anita@brain-fit.nl.

Meer weten over Brain-Fit en neurofeedback? Lees dan dit artikel op Ambitious Mama.

Op Gezonde Toer Ambassadeurs
Ook de Op Gezonde Tour Ambassadeurs uit Stadsdeel Oost maken hun debuut in ons Health Lab, dat zondag is gevestigd in Eetcafé Oerknal bij Sportcentrum Universum. Zij brouwen in hun lab allerlei gezonde drankjes, die je (uiteraard) allemaal kunt proeven. Daarnaast vertellen de ambassadeurs hun tips en tricks voor een gezonde leefstijl en wat zij doen in de buurt om andere gezinnen te stimuleren om gezonder te leven. Het team Op Gezonde Tour Ambassadeurs bestaat uit actieve ouders en bewoners die zich inzetten om een gezonde leefstijl bij andere ouders en bewoners te stimuleren. Het idee is ontwikkeld door Dream Support, in samenwerking met Stadsdeel Oost en ‘Zo Blijven Wij Gezond’.

Kijk voor meer informatie op www.dreamsupport.nl.